1396/08/17

راه اندازی وب سایت همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی

نهمین همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی از امروز فعال شده و کاربران می توانند با ثبت نام در این وب سایت نسبت به ارسال مقالات و آثار خود اقدام نمایند. مهلت ارسال  مقاله سخنرانی جامعه ارائه پسته برگزاری پنل و کارگاه و ارائه سخنرانی کوتاه تا پایان آذرماه جاری می باشد.  پس از داوری نتایج از طریق همین وبسایت به اطلاع کلیه کاربران خواهد رسید.  کمیته علمی همایش در نظر دارد که نظران و اندیشمندان در حوزه یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی برای شرکت در این همایش و ارائه سخنرانی جامعه اقدام نمایند و امید است که بهترین افراد در این حوزه حضور پیدا کرده و کنفرانسی پربار و مفید ارائه شود.  کل کاربران و افراد علاقه مند به شرکت در این همایش دعوت می شود که به طور منظم به این سایت نموده و از اخبار همایش مطلع شوند. همچنین می توانند از طریق عضویت در کانال تلگرام و اینستاگرام همایش ها  در فضای مجازی در خصوص همایش فعالیت نمایند.

برگزاری نهمین همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

دانشگاه علوم پزشکی مشهد نهمین دوره همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی در این دانشگاه در بهمن ماه جاری برگزار می گردد.  این همایش که سال های گذشته در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، کرمان و مشهد برگزار شده است این بار مجدد در شهر مشهد برگزار شده و پژوهشگران و صاحبنظران حوزه یادگیری الکترونیکی و فناوریهای آموزشی را دور یکدیگر جمع خواهد کرد.
پیش بینی می شود که تعداد بسیار زیادی پژوهشگران این حوزه بتوانند در این همایش مقالات و پژوهش های خود را ارائه نموده و با یکدیگر به بحث و تبادل نظر بپردازند.  این همایش که با حمایت دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار می گردد در دو بخش همایش و جشنواره برگزار شده و آثار علمی و محصولات تولید شده پس از داوری توسط کمیته های علمی تعیین شده در این همایش و جشنواره ارائه خواهند شد.
محوریت اصلی این همایش توجه به محیط زیست، آلودگی هوا و توانیابان است. در خصوص محیط زیست در این همایش با کاهش مصرف کاغذ و پلاستیک تلاش خواهد شد از روشهای سبز و بهینه برای محیط زیست آموزش شیوه های کاهش هزینه های تامین شده توسط انسان به محیط زیست اقدام شود و پژوهشگران به توانند در کنار ارائه آموزش ها به صورت فناورانه با تلفظ آنها با روش های دوستدار محیط زیست به کاهش آلودگیهای محیطی کمک کنند.
معلولین یا توانیابان افرادی هستند که امروزه در جوامع به دلیل روانی بیماری های مزمن و مشکلات مانند حوادث و جنگ توانایی های جسمی یا ذهنی کمتری نسبت به افراد سالم جامعه دارند اما برای توسعه پایدار ضرورت دارد که این بخش جمعیت هر جامعه بتوانند به پتانسیلهای خود دست یابند و نقش مفید و موثری برای خود و جامعه خود نمایند. در همین راستا آموزش فناورانه و یادگیری الکترونیکی راه حل ها و راهبردهای فراوانی برای توسعه آموزش در میان این گروه از جامعه ارائه کرده است در این همایش تلاش میشود این روش ها معرفی شده، به بحث و بررسی گذاشته شوند و راه حل های برای آنها پیشنهاد گردد.
لذا آثار زیست محیطی و دوستدار محیط زیست و پژوهش های مرتبط با توان یابان جایگاه ویژه ای در این همایش اقتصاد اختصاص خواهد شد و توجه ویژه به این نوع آثار خواهد شد تا منجر به تغییر نگرش و باورهای ما در خصوص این دو مقوله مهم گردد.