1396/09/20
اتفاقات مهمی در بهمن ماه جاری همزمان با هم خواهند داد

ابررویداد فناوری های نرم افزاری حوزه سلامت

اتفاقات مهمی در بهمن ماه جاری همزمان با هم خواهند داد، دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای ابر رویدادی که شامل استارتاپ، جشنواره رسانه ها و محتواهای آموزشی حوزه سلامت و در نهایت همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی میزبان دانشگاهیان خواهد بود. این ابر رویداد از هفدهم تا بیستم بهمن ماه جاری در دانشگاه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار خواهد شد.
روزهای هفدهم تا نوزدهم رویداد استارتاپ تحت عنوان  رویداد ایده پروری سلامت همراه توسط مرکز رشد تجهیزات و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار خواهد شد (برای کسب اطلاعات بیشتر به تارنمای مرکز رشد مراجعه نمایید). همزمان نوزدهم و بیستم جشنواره محتواهای آموزشی حوزه سلامت و همایش یادگیری الکترونیکی برگزار شده و محتوا و سخنرانی های جامع در خصوص فناوری های آموزشی و یادگیری الکترونیکی به بحث و تبادل نظر گذاشته خواهند شد. در نهایت روز 20 بهمن ماه اختتامیه این چند رویداد علمی-آموزشی برگزار شده و برگزیدگان معرفی خواهند شد.
طبیعتاً همزمان بودن این رویدادها با یکدیگر به ایجاد یک فضای فناورانه، پرشور و و فعال برای دانشجویان و اساتید کمک خواهد کرد و ایشان در کنار آشنایی با آخرین فناوری ها و نوآوری های حوزه آموزش در کشور، فعالیت استارتاپی، طراحی و اجرای کسب و کار را ملاحظه کرده، در جشنواره محتواهای آموزشی با انواع محتواهای آموزشی و نحوه برخورد و ارائه آنها آشنا میشوند و از سوی دیگر با حضور در همایش یادگیری الکترونیکی با صاحبنظران و اندیشمندان حوزه فناوریهای آموزشی ملاقات می نمایند و از تجارب و آموخته های ایشان بهره می برند.
این فرصت بی نظیر که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد فراهم آمده است، امیدواریم با همکاری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور به یک رویداد به یاد ماندنی و بزرگ برای توسعه و رشد فناوریهای آموزشی در حوزه سلامت و طراحی و ایجاد کسب و کارها و پژوهش های نو در این حوزه منتهی گردد.

دکتر رضا اسدی
دبیر علمی همایش