1396/09/20

به نام خداوند بخشاینده مهربان
ما زنده از آنیم که آرام نگیریم                                   موجیم که خاموشی ما عدم ماست

حدود 10 سال از برگزاری اولین همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی می گذرد. در آن زمان آموزش مجازی و یادگیری الکترونیکی در مراحل ابتدایی و آغازین خود بود و تنها اقدامات پراکنده ای در بعضی از دانشگاه ها در این حوزه صورت می¬گرفت. هرگز تصور نمی کردیم که این همایش با چنان استقبالی روبرو شود و به مرور زمان به یکی از بزرگترین اتفاقات علمی حوزه آموزش مجازی در کشور تبدیل گردد و امروز با برگزاری نهمین مرتبه آن روبرو باشیم.
بسیار خوشحالیم که امروزه با توسعه روزافزون یادگیری الکترونیکی در سطح کشور روبرو شده ایم و یکی از بسته-های سند تحول و نوآوری در علوم پزشکی که به حق مهمترین و جامع ترین سند تحول آموزش پزشکی تاکنون بوده است را توسعه آموزش مجازی تشکیل می¬دهد.
تاکنون و با توجه به ارتباط بسیار نزدیک صاحبنظران یادگیری الکترونیکی، در نشست بیانیه هر همایش، برنامه ریزی و هماهنگی برای برگزاری همایش بعدی صورت می گرفت و موسسان این همایش ها هم سعی داشتند تا همایش، همه ساله و با مشارکت حداکثری دانشگاه های کشور برگزار گردد. بعد از تشکیل دانشگاه علوم پزشکی مجازی و با توجه به رسالت کشوری آن و به منظور تضمین تداوم این همایش بزرگ و با توجه به رایزنی هایی که با موسسان و برگزارکنندگان قبلی همایش صورت گرفت، تصمیم بر آن شد تا دبیرخانه دائمی همایش های یادگیری الکترونیکی در این دانشگاه تشکیل شود و هر سال یکی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور همانند گذشته برگزاری آن را بر عهده بگیرد.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد که به حق یکی از پیشگامان استفاده از آموزش مجازی در کشور می¬باشد، برگزاری نهمین همایش را بر عهده گرفت. اطمینان دارم که این دانشگاه با توجه به سابقه درخشان قبلی و انگیزه های بالای دست اندرکاران خود، همایش نهم را به بهترین نحوه ممکن مدیریت و برگزار می کند.
ضمن تشکر از ریاست محترم و سایر مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد، امیدوارم تا این گردهمایی علمی همانند گذشته به عنوان محفلی برای تبادل تجربیات و آخرین یافته های این حیطه از علم بتواند در توسعه صحیح و استاندارد یادگیری الکترونیکی در کشور، بیش از پیش موثر باشد.

دکتر سید ناصر استاد
مشاور معاون آموزشی وزیر ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی و رئیس همایش