1396/11/01

به اطلاع کلیه اساتید، پژوهشگران و دانشجویان گرامی میرساند نتایج داوری مقالات همایش در سامانه ثبت شده است، نتایج اثار جشنواره نیز تا روز پنجشنبه اعلام خواهد شد.

جهت مشاهده وضعیت مقاله پس از ورود به کنترل پنل کاربری خود بر روی آیکن زیر کلیک نمایید.

* مقالاتی که به عنوان پوستر پذیرش شده اند تا تاریخ 10 بهمن ماه فایل خود را در سامانه همایش ارسال نمایند.

*
مقالاتی که به عنوان سخنرانی کوتاه پذیرفته شده اند: با توجه به اینکه مقالات منتخبی به انتخاب کمیته علمی داوران نهمین همایش کشوری یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی در مجله  Interdisciplinary Journal of Virtual Learning in Medical Sciences (IJVLMS) دانشگاه علوم پزشکی شیراز به چاپ خواهد رسید، خواهشمند است متن کامل مقاله خود را به زبان انگلیسی تا تاریخ 10 بهمن ارسال فرمایید. فرمت متن کامل مقالات باید براساس راهنمای نویسندگان مجله فوق الذکر (قابل دسترس در وبسایت مجله) باشد.

اصل مقاله خود را به ایمیل elearning@mums.ac.ir ارسال نمایید.