1396/11/10
اخرین مهلت ارسال اصل مقالاتی که بعنوان پوستر پذیرفته شده اند 13 بهمن ماه می باشد.

در صورت عدم ارسال، پوستر شما در کتابچه همایش درج نخواهد شد.

راهنمای تهیه و ارسال فایل اصلی پوستر:

نويسندگان محترمي كه مقالات آنها جهت ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است لازم است در تهیه پوستر خود نکات زیر را در نظر بگیرند:
هدف و نحوه ارائه پوستر:
مقصود از ارائه پوستر این است که شرکت‌کنندگان در محیطی صمیمی و در زمانی کوتاه، از مطالب کلیه مقاله‌های ارائه‌شده مطلع‌شده و سپس موضوعات موردعلاقه خود را یافته و با دقت بیشتری مورد بررسی قرار دهند. برگزارکنندگان همایش به هر پوستر شماره‌ای اختصاص می‌دهند. ارائه‌دهنده پوستر می‌تواند در محل ارائه حضور یافته و در زمان تعیین‌شده  به سؤالات بازدیدکنندگان پاسخ دهد. در تهیه پوستر از نوشتن مطالب زیاد خودداری شود و در عوض سعی گردد از طرح، شکل، نمودار و روش‌های ابداعی استفاده شود تا مطالب به طور پرجاذبه و در مدت کوتاهی به خواننده منتقل شود بطوریكه بدون حضور ارائه كننده پوستر نيز قابل فهم باشند.
توجه: پوسترهای ارسال شده بر روی ال سی دی ارائه خواهند گردید. ارائه دهندگان محترم توجه داشته باشند که از به همراه آوردن پوستر کاغذی پرهیز نمایند.

نحوه تهیه پوستر:
ابعاد پوستر به صورت عمودی و در ابعاد 90 سانتی متر (ارتفاع) * 70 سانتی متر (عرض) باشند. Dpi = 96 pixel) و فرمت فایل ارسالی باید .jpg باشد، جهت نمایش در ال سی دی)
قسمت بالای پوستر باید شامل آرم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و لوگوی همایش باشد. در بالای صفحه قسمت راست (آرم دانشگاه) و قسمت چپ (لگوی همایش) قرار گیرد.
لازم است مقالات جهت ارائه به صورت پوستر، طبق فرمت و چینش معین شده در پوستر تهيه گردد.
رنگ زمینه پوستر را می توانید به دلخواه تعیین کنید.
محتوای پوستر به زبان فارسی و یا انگلیسی نوشته شده و از لحاظ املایی و نگارشی به دقت تصحیح گردد. متن پوستر باید شامل چکیده، مقدمه و هدف، روش‌ها و ابزار، نتایج و بحث (شامل شکل‌ها، نمودارها و جداول) و تعداد محدودی منبع اصلی و مهم بنا به سلیقه تهیه‌کننده تدوین شود به نحوی که خواننده به راحتی ترتیب تقدم و تأخر مطالب را تشخیص دهد.
تیترها و عکس ها و... باید به صورتی باشد که از فاصله یک متری قابل خواندن باشد.
فرمت تهیه پوستر در قالب فایل power point را می‌توانید در اینجا دریافت کنید، پس از تکمیل، آن را با فرمت .jpg ذخیره و حداکثر آن را تا تاریخ 10 بهمن 1396 در وبگاه همایش در قسمت مربوطه بارگذاری نمایید.
فایل پوسترهای پذیرفته‌شده برروی وبگاه همایش قرار خواهد گرفت.

ارسال فایل در کنترل پنل کاربری:

1- ابتدا وارد کنترل پنل کاربری خود شوید.
2-در کادر مقاله مورد نظر روی لینک ارسال اصل مقاله - اثر و یا چنانچه قبلا ارسال کرده اید و نیاز به ویرایش دارد ویرایش اصل مقاله- اثر را کلیک نمایید و فایل مورد نظر خود را با فرمت .jpg ارسال نمایید.