1396/11/17

پیام دبیر اجرایی همایش کشوری یادگیری الکترونیک

به نام خدا

با توجه به پیشرفت های علمی همه جانبه بویژه در زمینه فناوریهای نوین آموزشی  که آموزش پزشکی را نیز در این خصوص تحت تاثیر قرار داده است، نیاز به تحول در زمینه آموزش و یادگیری احساس می گردد.

اکنون خوشبختانه یادگیری الکترونیک در آموزش پزشکی مورد توجه دانشگاه ها واساتید محترم قرار گرفته است. ولی بدلیل نوپا بودن آن در کشور ما، نیاز به  ارایه پیشرفت ها و معرفی هر چه بیشتر آن احساس می گردد.

در این راستا نهمین همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی همراه با چهارمین جشنواره تولید محتوای سلامت(سینا)، با بیش از 40 سخنرانی، 190 پوستر الکترونیک، 60 اثر جشنواره و 10 کارگاه آموزشی فرصتی ارزشمند برای تبادل دستاوردهای علمی و پژوهشی در آموزش الکترونیک و فناوری های آموزشی است.

شرکت فعال شما فرهیختگان دراین همایش وجشنواره  موجب کمک در ارتقای آموزش بویژه آموزش الکترونیک به عنوان یک نیازخواهد بود.

امید است با بهره گیری از فیوضات زیارت بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) و همکاری و مشارکت کلیه اساتید و صاحبنظران دانشگاه های کشور بتوانیم میزبان خوبی برای شما اندیشمندان و صاحب نظران باشیم.

دکتر رضا پروانه

معاون مرکز مطالعات و توسعه علوم پزشکی